ST. GEORGSDAGEN FEIRET I SNØDREV PÅ HOVSTØLEN

ST. GEORGSDAGEN FEIRET I SNØDREV PÅ HOVSTØLEN

Det ble en verdig markering av St. Georgsdagen på Speiderhytta på Hovstølen. Allerede fredag 22. april reiste roverne og Gaupe-patruljen opp for en helg på hytta, og lørdag 23. april fikk de besøk av småspeiderne for markeringen av St. Georgsdagen.


I et strålende solskinn lørdag formiddag den 23. april, og varmt i solskinnet, lå alt til rette for en fin markering av St. Georgsdagen. Etter at småspeiderne kom på besøk ble speidersjefens budskap for dagen lest etterfulgt av løftefornyelse.

Roverne to med seg speidere og småspeiderne på en tur opp på det høyeste punktet, en tur som varmet litt ekstra i det fine været. Men så ble det en fullstendig forandring - det begynte å snø! Været til tross, både speidere og småspeidere hadde noen fine timer sammen. Selvsagt ble aktiviteter ved bekken veldig populært, og selvsagt ble noen våte på beina.

En hyggelig dag på Hovstølen er på hell og småspeiderne gjør seg klar til avreise.

Speiderhytta er dessverre ikke lenger i god stand, men det er søkt om å få rive tømmerhytta for å få bygget en ny. Vi avventer svar fra Fylkesmann og bygningsmyndighetene, og bildet under viser med tydelighet hvorfor noe må gjøres.

Her kan en se plasten som er spent opp på ytterveggen slik at det ikke regner rett inn i hytta.