FRILUFTSSKOLEN UKE 41 - 2016

Dette blir en heftig uke - første gang i Kragerø! Våre veiledere og deres assistenter er klare for å lære deg nyttige tips om friluftsliv! Sikre deg en plass på FRILUFTSSKOLEN i høstferien uke 41. Påmelding 06.10.2016.


Når du har vært på tur i skogen, har du noen gang gått deg bort? Det er ikke noen god følelse å ikke vite hvor du er. Friluftsskolen kan sannsynligvis hjelpe deg med noen tips.

Vi skal ikke påstå at vi vet alt om friluftsliv, men de som skal være din veileder og deres assistenter er speidere og kjenner naturen til "daglig bruk".

Sikkerhet praktiseres også når vi er ute på tur, og for å lære deg mest mulig om sikkerhet og hvordan du bør oppføre deg i naturen bruker vi gjerne hele uka (Høstferieuka 2016 er uke 41 ).

"Trenger vi sikkerhet når vi skal spikke en pinne? Det kan jeg jo...." sier sikkert mange, men har du kuttet deg på kniv noen gang? Da har du sikkert noe du kan lære av dine veiledere.

Når vi starter opp kl. 08:30 om morgenen med fremmøte utenfor Speiderhuset i Studsdalen, og er ferdig kl. 15:30 , har vi et stort behov for noe å spise og drikke. Våre veiledere ordner dette, men du skal være med å lage det vi skal spise.

Den siste natta forsøker vi å sove i telt! Har du lagt i telt noen gang? Blir dette første gang, uten mamma eller pappa? Vi vet at dette går bra, og vi er sikre på at du vil ha mye å fortelle dine venner etter en uke på Friluftsskolen.

Friluftsskolen får støtte, men dessverre er det ikke alltid den dekker alle utgifter. Derfor er det satt en deltakeravgift på kr. 600,- for hele uka . Dette inkluderer bl.a. 5 x lunch, middag torsdag (den natta vi skal ligge uke) og frokost fredag morgen.

Skulle det være spørsmål, kontakt oss på e-post  speider@kragerospeider.no   eller telefon 922 10 275

Annonse friluftsskolen 41 - 2016