DE GJORDE DET BRA PÅ SMÅSPEIDERSAMLINGEN 2016

Småspeiderne fra Kragerø mottar diplomet av Kretsleder til høyre i bildet.
Småspeiderne fra Kragerø mottar diplomet av Kretsleder til høyre i bildet.

Av 9 småspeidere ble det 4 som deltok på årets småspeiderkonkurranse om Shere Kahns skinn i Skien søndag 17. april, men de gjorde det bra!


Alt lå til rette for en god flokk småspeidere på årets småspeidersamling, men så rammet reise, sykdom og besøk tre av dem. Tappert gjennomførte de resterende (Johannes K., Johannes L, Justas og Stig) en konkurranse med til tider krevende oppgaver. En vanskelig oppgave var nok å sette sammen "speiderløftet" som puslespilloppgave. Vi som er ledere må nok tilkjennegi at dette har vi ikke trenet på, og resultatet ble deretter.

Konkurransen åpnet med "det store hylet", og bildet under viser småspeiderne som samler seg til dette.

Resultatlistene er regnet ut, hvem vandt Shere Kahns skinn?

Det var småspeiderne fra 3. Skien speidergruppe som vandt konkurransen med 180 poeng. Småspeiderne fra Kragerø var best på 7 av 10 poster. Resultatlisten under viser hva vi bør trene mer på.

Kopi av Småspeiderkonkurranse 2016, poengsummer

.

Samtidig som småspeiderne konkurrerte hadde speiderne samling fra lørdag til søndag om den beste patrulje i kretsen, slik vi gjorde i 2014. I år deltok ikke Gaupe-patruljen - det er snart konfirmasjon og patruljen var preget av dette, men kommer sikkert sterkere tilbake neste år.

Rev 1. Herre ble den beste patruljen i Grenland Krets 2016. Under finner du resultatlisten fra konkurransen.

Resultatliste Kretbannerkonkurransen 2016