NYHETER


Stig fremstår som et eksempel på hvordan en kunne se ut etter å ha brukt hele seg selv under dugnaden.

Dugnad bak Speiderhuset

Publisert: 22.10.15

Svart arbeide vil sikkert mange påstå at onsdagens dugnad for å rydde bak Speiderhuset var. Her var det lagret "gammel" ved og stokker, men nå er plassen tenkt til noe annet. I tillegg er det oppdaget sprekker i fjellet bak Speiderhuset, og for å få inn maskiner var denne dugnaden nødvendig. Etter ryddingen fikk vi besøk av bygningssjefen i Kragerø for å bli orientert.


HVA SKAL VI GJØRE NÅ ?

HVA SKAL VI GJØRE NÅ ?

Publisert: 28.09.15

Til tider ble det hektisk under arrangementet "speider for en dag" i Studsdalen søndag 27. september. Med annonse og omtale i KV var forventningene store, og kl. 12:30 kom de første. En liten omvisning på Speiderhuset, navn ble registrert og så var det et strålende solskinn og ivrige speidere utenfor som ventet på å vise hva vi gjør som speidere.


Så var det klart for "Speider for en dag"

Så var det klart for "Speider for en dag"

Publisert: 24.09.15

Som eneste speidergruppe i Grenland Krets vil vi arrangere "Speider for en dag". Dato 27.09. ble satt når vi fikk vite at Fritidsmessa som Kragerø kommune skulle arrangere ble satt til 26.09. En fin dato for å "promotere" vårt eget arrangement dagen etter. Dessverre ente det hele med at Kragerø kommune måtte avlyse årets Fritidsmesse som følge av dårlig deltakelse.


Å "svi av" noen pølser er alltid like populært, og på turen onsdag 23.09. var det mulig å gjøre det...

Selv ledere må taes opp..

Publisert: 24.09.15

Vi har foretatt en opprydding, slik bør vi kanskje innlede denne artikkelen fra speiderturen til Valberg onsdag 23. september. Med troppsbanneret på plass ble det opptakelse, og Jens Arnfinn ble en av de som ble tatt opp som speider. Nå har han vært med som leder lenge, men når en oppdager at han ikke var tatt opp som speider, da var det bare en ting å gjøre.... 


Sverre i et "bli våt stup" under speiderturen til Kallvann i Kroken.

Kallvann i Kroken

Publisert: 10.09.15

Endelig var været på vår side. Etter å ha flyttet to av våre turer innendørs som følge av regntunge skyer fikk vi denne gang full klaff. Badetemperaturen var ddddddeilig, og opptakelsen som speidere ble markert på en fin måte.