NYHETER


World Scout Jamboree åpnet !

Publisert: 30.07.15

Et gigantisk show åpnet Verdensleiren i Japan 2015. Vi fikk varslet noen at de kunne se åpningen direkte, og for de som ikke fikk med seg dette har vi laget en link for å spille av åpningen. Vi gjør oppmerksom på at de første 26 minutter er uten lyd som følge av en feil i Japan. Det var Astri Gjetrang fra tropp 3 som fikk det ærefulle oppdraget med å bære det norske flagget inn på scenen.

Bilder taler sitt eget språk og lar dagens oppdatering vesentlig bestå av glade speidere!


Vilborg ankommet Hiroshima

Publisert: 22.07.15

Noe gikk galt ved publisering - vi kommer tilbake!


Vilborg på vei til Verdensspeiderleiren i Japan

Publisert: 21.07.15

Etter noen dager med pakking, er alt i orden, husk passet....... Ja, det kan bli hektisk når en skal på speiderleir i Japan, men skulle du være uheldig å glemme tannbørsten vil nok det la seg ordne. Med avgang tirsdag kl. 14:00 NT (norsk tid) fra Gardermoen ble det direkte fly til Bangkok med Thai Air. Landing er beregnet onsdag kl. 06:15 lokal tid (onsdag kl. 01:15 NT)


Vi har fått "eksperthjelp" av Sverre for å forklare hva han har fått servert til middag: Venstre er ‪#‎horse ‪#‎sashimi med diverse utgaver av løk tilbehør. Midten er tuna maki roll, og til Høyre laks på ris

Sverre fremme i Japan, Vilborg reiser tirsdag 21.07.

Publisert: 21.07.15

Da er Sverre vel installert på hotell i Hiroshima etter mange timer på fly til Osaka og deretter 6 timer med buss til Hiroshima.

Vilborg's tur starter med togreise tidlig tirsdag morgenen til Gardermoen 21.07., for kl. 14:00 letter flyet og en lang reise har startet. Vilborg vil også oppdatere sine facebooksider, og vi kommer til å bringe interessant speiderstoff til alle våre lesere.


Kragerøspeidere til World Jamboree (Verdensspeiderleiren) i Japan

Publisert: 20.07.15

Sverre er allerede på vei til Japan og den store speiderleiren hvor nærmere 40.000 speidere fra hele verden vil delta. Med fly fra Sola flyplass i de tidlige morgentimer søndag 19.07. ble første landing i Paris, Frankrike, hvor Air France tar han og det norske IST-teamet  videre til Japan.

Vilborg er i siste innspurt før avreise på tirsdag 21.07. fra Gardermoen. Som deltaker i tropp 13 er dette flyet satt opp med avgang kl. 14:00, og her vil hun møte de andre deltakerne i sin tropp.