NYHETER


Astri Gjetrang fra tropp 3 bar det norske flagget inn på scenen. (Foto: Anders Myhr Nielsen)

World Scout Jamboree åpnet !

Publisert: 30.07.15

Et gigantisk show åpnet Verdensleiren i Japan 2015. Vi fikk varslet noen at de kunne se åpningen direkte, og for de som ikke fikk med seg dette har vi laget en link for å spille av åpningen. Vi gjør oppmerksom på at de første 26 minutter er uten lyd som følge av en feil i Japan. Det var Astri Gjetrang fra tropp 3 som fikk det ærefulle oppdraget med å bære det norske flagget inn på scenen.

Bilder taler sitt eget språk og lar dagens oppdatering vesentlig bestå av glade speidere!


Vilborg ankommet Hiroshima

Publisert: 22.07.15

Noe gikk galt ved publisering - vi kommer tilbake!


Vilborg er klar for avreise fra hotellet på Gardermoen i de tidlige morgentimer tirsdag 21.07.  Vi legger selvsagt merke til at Vilborg benytter sin selvlagede speiderknute fra Kragerø speidergruppe's tur til Gautefall. Speiderskjerfet som benyttes er jamboreeskjerfet som alle de norske deltakerne bærer.

Vilborg på vei til Verdensspeiderleiren i Japan

Publisert: 21.07.15

Etter noen dager med pakking, er alt i orden, husk passet....... Ja, det kan bli hektisk når en skal på speiderleir i Japan, men skulle du være uheldig å glemme tannbørsten vil nok det la seg ordne. Med avgang tirsdag kl. 14:00 NT (norsk tid) fra Gardermoen ble det direkte fly til Bangkok med Thai Air. Landing er beregnet onsdag kl. 06:15 lokal tid (onsdag kl. 01:15 NT)


Vi har fått "eksperthjelp" av Sverre for å forklare hva han har fått servert til middag: Venstre er ‪#‎horse ‪#‎sashimi med diverse utgaver av løk tilbehør. Midten er tuna maki roll, og til Høyre laks på ris

Sverre fremme i Japan, Vilborg reiser tirsdag 21.07.

Publisert: 21.07.15

Da er Sverre vel installert på hotell i Hiroshima etter mange timer på fly til Osaka og deretter 6 timer med buss til Hiroshima.

Vilborg's tur starter med togreise tidlig tirsdag morgenen til Gardermoen 21.07., for kl. 14:00 letter flyet og en lang reise har startet. Vilborg vil også oppdatere sine facebooksider, og vi kommer til å bringe interessant speiderstoff til alle våre lesere.


Tropp 13 øver seg på Seterdalsganger for fremføring på World Jamboree i Japan. Vilborg midt på bildet.

Kragerøspeidere til World Jamboree (Verdensspeiderleiren) i Japan

Publisert: 20.07.15

Sverre er allerede på vei til Japan og den store speiderleiren hvor nærmere 40.000 speidere fra hele verden vil delta. Med fly fra Sola flyplass i de tidlige morgentimer søndag 19.07. ble første landing i Paris, Frankrike, hvor Air France tar han og det norske IST-teamet  videre til Japan.

Vilborg er i siste innspurt før avreise på tirsdag 21.07. fra Gardermoen. Som deltaker i tropp 13 er dette flyet satt opp med avgang kl. 14:00, og her vil hun møte de andre deltakerne i sin tropp.