NYHETER


Vi gjør oppmerksom på at måleinstrumentene står i sola

Nyhetsmessig en stille dag på World Scout Jamboree

Publisert: 02.08.15

Det skjer alltid noe på en Verdensspeiderleir, og det er kommet inn mye bilder som vi kan benytte. I dag vil vi nevne mer om varmen som er i Japan, og derfor har vi tatt med et bilde av måleutstyr som vi kan finne i leiren. Dette viser 51 grader, og da skal speiderne fra nord være forsiktige. Vi har chattet med Vilborg i dag, og som meddeler at hun ikke er helt i form og er solbrent. Vi fikk den forståelsen at hun følger programmet.


VI BEKLAGER

VI BEKLAGER

Publisert: 01.08.15

Dessverre har vi fått en datafeil når våre web-sider ble oppdatert i går natt. Vi har rekonstruert vårt innlegg "Tiden går fort" som kun ble sendt ut med tekst. Alle bildene har vi nå satt inn.

Vi håper nå at det er blitt tatt en backup av serveren som er benyttet, slik at alle innlegg kan komme tilbake på sin rette plass.


Et oversiktbilde av leirplassen

Tiden går fort

Publisert: 01.08.15

Vi hadde en chat med Sverre fredag som fortalte at det er VARMT på leiren, men på ettermiddagen er det liv i leirens gater og det blir litt skygge. En av deltakerne fra 1. Sannidal mente at det var 40 grader og en luftfuktighet på 85%, men dette ble korrigert av Hans Eide, lederen for alle de 850 norske speiderne. Det er 32 grader, men luftfuktigheten er målt til 90% slik at dette utgjør 40 grader. Vi må huske på at væskeinntaket må holdes oppe, ellers vil vi føle ubehag.


Leiravisa fra World Scout Jamboree viser på din første side et bilde hvor bl.a. figuren som Sverre sendte et bilde av, og som vi la ut natt til 30.07., er kommet med. Vi konstanterer at Kragerø speidergruppe er oppdatert i sin formidling av interessant materiell på dine web-sider.

Vi blir med Sverre på byen

Publisert: 30.07.15

En leir som World Scout Jamboree er ikke bare å være inne i et telt, eller være på leirområdet. Skal en få en opplevelse som en har gode minner fra må en ut for å se, og i dag blir vi med Sverre på byen.

Livet i leiren går sin vante gang, men nå har også leiravisa kommet ut digitalt og du kan selvsagt lese den på våre web-sider, ikke bare nr. 1 og 2, men også leiravisa som kommer ut fredag 31.07.


Liten fritid for våre speidere fra Kragerø

Publisert: 23.07.15

I dag var Sverre på tur til Miyajima mens Vilborg var på Mazda-fabrikkene. Det skjer noe hele tiden og vi forsøker å følge med, men 7 timer tidsforskjell tenker vi ikke så mye på.

Det meldes også fra Japan at tropp 8 hadde sitt første japanske middag..... på en Mc Donald restaurant.

Den neste oppdatering vil bli mandag morgen!